Luxe, stijlvol en royaal wonen

Type K

Type K is een luxueus appartement gesitueerd op de hoek van gebouw Keizersmantel en Monarch. Dit royale type heeft een gemiddelde woonoppervlakte van circa 133 m² en beschikt over drie ruime slaapkamers. Daarnaast geniet u in het bijzonder van de stijlvolle woonkamer mét tal van raampartijen. Het gehele appartement wordt bovendien voorzien van een aangename vloerverwarming.

Verdere pluspunten zijn het ruime buitenterras, vele opbergmogelijkheden en de waanzinnige lichtinval. Bovendien zijn alle appartementen op Couperuspark duurzaam en onderhoudsvriendelijk gebouwd, waardoor u gegarandeerd klaar bent voor de toekomst!

✔ Woonkamer en keuken (circa 54m²) met veel lichtinval
✔ Royaal appartement van circa 133 m²
✔ 3 ruime slaapkamers
✔ 2 praktische inpandige bergingen
✔ Balkon van ca. 13m² met avondzon
✔ Voorzien van vloerverwarming
✔ Duurzaam en onderhoudsvriendelijk gebouwd
✔ Verkoopprijs vanaf € 459.000,- v.o.n.

Geef uw voorkeuren door!

Keukeninspiratie

Een keuken samenstellen is heel persoonlijk. Bij Bouwcenter Nelemans vindt u een ruim assortiment aan keukens in uiteenlopende stijlen. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, een moderne keuken, een klassieke variant of een combinatie van diverse stijlen – we helpen u graag in de zoektocht naar uw droomkeuken. Mocht het wenselijk zijn, dan stellen we samen met u zelfs een maatwerk oplossing samen. Zo weet u zeker dat uw keuken volledig voldoet aan uw woonwensen.

Sanitair en tegels

De badkamer speelt een bijzonder grote rol in ons dagelijkse wooncomfort – het is tegenwoordig dé plek waar je tot rust komt en geniet van een momentje voor jezelf. En wie doet dat nu niet liever in een stijlvolle variant. De moderne badkamer op Couperuspark heeft een eigentijdse uitstraling, is functioneel en oogt bovendien bijzonder ruim doordat er gebruik wordt gemaakt van strakke lijnen, natuurlijk materialen en een schakering van rustige kleuren. Hier beleeft u straks de fijnste spa-momenten!

Bekijk de andere types