Stijlvol, licht en royaal

Type D

Type D is een luxe appartement gesitueerd op de hoek van gebouw Koningspage. Dit type heeft de uitstraling van Type C, echter is Type D uitgebreid met een extra slaapkamer. Door de moderne indeling geniet u van een bijzonder ruime woonkamer met open keuken. Het gehele appartement wordt bovendien voorzien van een aangename vloerverwarming.

Andere pluspunten zijn het ruime buitenterras en de vele raampartijen, waardoor je dagelijks geniet van een licht interieur. Een ander fijn gegeven is dat alle appartementen op Couperuspark duurzaam en onderhoudsvriendelijk worden gebouwd, zo bent u gegarandeerd klaar voor de toekomst!

✔ Woonkamer en keuken (circa 38 m²) met veel lichtinval
✔ Woonoppervlakte van circa 83 m²
✔ 2 royale slaapkamers
✔ Balkon van ca. 11 m² met avondzon
✔ Voorzien van vloerverwarming
✔ Duurzaam en onderhoudsvriendelijk gebouwd
✔ Verkoopprijs vanaf € 312.500,- v.o.n.

Geef uw voorkeuren door!

Keukeninspiratie

Een keuken samenstellen is heel persoonlijk. Bij Bouwcenter Nelemans vindt u een ruim assortiment aan keukens in uiteenlopende stijlen. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, een moderne keuken, een klassieke variant of een combinatie van diverse stijlen – we helpen u graag in de zoektocht naar uw droomkeuken. Mocht het wenselijk zijn, dan stellen we samen met u zelfs een maatwerk oplossing samen. Zo weet u zeker dat uw keuken volledig voldoet aan uw woonwensen.

Sanitair en tegels

De badkamer speelt een bijzonder grote rol in ons dagelijkse wooncomfort – het is tegenwoordig dé plek waar je tot rust komt en geniet van een momentje voor jezelf. En wie doet dat nu niet liever in een stijlvolle variant. De moderne badkamer op Couperuspark heeft een eigentijdse uitstraling, is functioneel en oogt bovendien bijzonder ruim doordat er gebruik wordt gemaakt van strakke lijnen, natuurlijk materialen en een schakering van rustige kleuren. Hier beleeft u straks de fijnste spa-momenten!

Bekijk de andere types