Een heerlijk appartement met een gunstige zonligging

Type A

Type A is een heerlijk licht appartement gesitueerd in gebouw Koningspage. Dit type heeft een gemiddelde woonoppervlakte van circa 93 m² en beschikt over een tweetal ruime slaapkamers. Door de praktische indeling van het appartement geniet u van een fijne woonkamer van circa 47 m². Het gehele appartement wordt bovendien voorzien van een aangename vloerverwarming.

Het balkon van circa 11 m² ligt ideaal op het Zuidwesten, waardoor je na het werk in het avondzonnetje de dag afsluit. Een fijn gegeven is dat alle appartementen op Couperuspark duurzaam en onderhoudsvriendelijk worden gebouwd, zo bent u gegarandeerd klaar voor de toekomst!

✔ Woonkamer en keuken (circa 47 m²) met veel lichtinval
✔ Woonoppervlakte van circa 93 m²
✔ 2 ruime slaapkamers
✔ Balkon van ca. 11m² op het zuidwesten
✔ Voorzien van vloerverwarming
✔ Duurzaam en onderhoudsvriendelijk gebouwd
✔ Verkoopprijs vanaf € 339.500,- v.o.n.

Geef uw voorkeuren door!

Keukeninspiratie

Een keuken samenstellen is heel persoonlijk. Bij Bouwcenter Nelemans vindt u een ruim assortiment aan keukens in uiteenlopende stijlen. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, een moderne keuken, een klassieke variant of een combinatie van diverse stijlen – we helpen u graag in de zoektocht naar uw droomkeuken. Mocht het wenselijk zijn, dan stellen we samen met u zelfs een maatwerk oplossing samen. Zo weet u zeker dat uw keuken volledig voldoet aan uw woonwensen.

Sanitair en tegels

De badkamer speelt een bijzonder grote rol in ons dagelijkse wooncomfort – het is tegenwoordig dé plek waar je tot rust komt en geniet van een momentje voor jezelf. En wie doet dat nu niet liever in een stijlvolle variant. De moderne badkamer op Couperuspark heeft een eigentijdse uitstraling, is functioneel en oogt bovendien bijzonder ruim doordat er gebruik wordt gemaakt van strakke lijnen, natuurlijk materialen en een schakering van rustige kleuren. Hier beleeft u straks de fijnste spa-momenten!

Bekijk de andere types