Online & overzichtelijk

De procedure

Bij 'Types' kunt u alle inhoudelijke informatie vinden over de verschillende woningtypes die beschikbaar zijn in Couperuspark. Bij 'Appartementen' ziet u precies waar de bouwnummers liggen en kunt u aangeven in welke bouwnummers u interesse heeft.Hieronder vindt u de procedure uitgelegd. We bevinden ons nu in stap 1. U kunt dus nu een account aanmaken en uw interesse voor een bouwnummer doorgeven.Gezien de voorspoedige verkoop van de appartementen in blok 1, 3 en 4, hebben we gemerkt dat er nog steeds veel behoefte is aan goede, complete, comfortabele en vooral ook betaalbare appartementen. Om die reden heeft de Ontwikkelingscombinatie besloten om een deel van de appartementen in Blok 2 Hermelijn te verkopen in plaats van te verhuren, wat aanvankelijk de bedoeling was.

maak een account aan

Uw account

Om in aanmerking te komen voor een appartement in Couperuspark dient u een account aan te maken. Klik op "inschrijven" en maak uw account aan. U ontvangt een mail waarmee u uw eigen wachtwoord kunt aanmaken. Klik op bevestigen en uw account is gemaakt!

Welke appartementen zijn uw favoriet?

Interesse doorgeven

U kunt dan uw favoriete bouwnummers aan ons doorgeven in uw account. Mocht u vragen hebben kunt u altijd terecht bij Heijblom Makelaardij.

Contact met de makelaar

Procedure

Heijblom Makelaardij zal u dan laten weten of u in aanmerking komt voor één van uw voorkeuren. Indien er een appartement voor u gereserveerd is, nodigt Heijblom Makelaardij u uit voor een afspraak. Tijdens deze afspraak neem de makelaar alle verkoopstukken met u door. Zo kunt u weloverwogen een beslissing nemen over de koop van wellicht uw nieuwe droomappartement! U krijgt uiteraard een aantal dagen bedenktijd, tot die tijd zetten wij uw favoriete appartement onder optie. Uw definitieve keuze gemaakt? Wij maken alle contractstukken op die u kunt ondertekenen. Zodra de handtekeningen zijn gezet kan het genieten al gaan beginnen!