Heerlijke appartement door fijne zonligging

Type J

Type J is een heerlijk licht appartement gelegen in gebouw Keizersmantel en Monarch. Dit type heeft een gemiddelde woonoppervlakte van ca. 102 m² en bezit 2 ruime slaapkamers. Door de praktische indeling van het appartement beschik je over een fijne woonkamer van ca. 51m². Het gehele appartement wordt voorzien van vloerverwarming. Het balkon heeft een fijne zonligging en is ca. 13m². Voldoende plek voor een heerlijke loungeset om te genieten van de mooie zomerdagen. Alle appartementen worden duurzaam en onderhoudsvriendelijk gebouwd.

✔ Woonkamer en keuken (circa 51m²) met veel lichtinval
✔ Woonoppervlakte van circa 102 m²
✔ 2 ruime slaapkamers
✔ Balkon van ca. 13m² met perfecte zonligging
✔ Inpandige berging
✔ Voorzien van vloerverwarming
✔ Duurzaam en onderhoudsvriendelijk gebouwd
✔ Verkoopprijs vanaf € 365.000,- v.o.n.

Keuken inspiratie

Een nieuwe keuken samenstellen is heel persoonlijk. Bij Bouwcenter Nelemans vind u een groot assortiment aan keukens in uiteenlopende stijlen. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, een moderne keuken, een klassieke keuken of een combinatie van verschillende soorten keukenstijlen, we helpen u graag om uw droomkeuken te vinden. Mocht het wenselijk zijn, dan stellen we samen met u een maatwerk oplossing samen. Zo weet u zeker dat uw keuken helemaal voldoet aan uw wensen en smaak.

Sanitair & Tegels

De badkamer speelt een steeds grotere rol in ons wooncomfort. Een plek waar je tot rust komt en geniet van een moment voor jezelf. En wie doet dat nu niet liever in een mooi vertrek. De moderne badkamer heeft een eigentijdse uitstraling, is functioneel en oogt ruim doordat er gebruik wordt gemaakt van strakke lijnen, natuurlijk materialen en rustige kleuren.

Bekijk de andere types