.

Verkoop en informatie

Neem direct contact op!

Wilt u liever direct meer informatie? Neem dan contact op met Heijblom Makelaardij via 076 504 1500 of klik hieronder en stuur een e-mail.

De impressie hiernaast is gebaseerd op de tweede en vierde bouwlaag. Bij de
bouwnummers 01 en 19 is de positionering van de raampartijen afwijkend.

✔ Circa 72m² woonoppervlakte
✔ Woonkamer en keuken met veel lichtinval van circa 32 m²
✔ 2 slaapkamers
✔ Zonnig balkon van 7 m² op het zuiden

Geef uw voorkeuren door!

Keukeninspiratie

Een keuken samenstellen is heel persoonlijk. Bij Bouwcenter Nelemans vindt u een ruim assortiment aan keukens in uiteenlopende stijlen. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, een moderne keuken, een klassieke variant of een combinatie van diverse stijlen – we helpen u graag in de zoektocht naar uw droomkeuken. Mocht het wenselijk zijn, dan stellen we samen met u zelfs een maatwerk oplossing samen. Zo weet u zeker dat uw keuken volledig voldoet aan uw woonwensen.

Sanitair en tegels

De badkamer speelt een bijzonder grote rol in ons dagelijkse wooncomfort – het is tegenwoordig dé plek waar je tot rust komt en geniet van een momentje voor jezelf. En wie doet dat nu niet liever in een stijlvolle variant. De moderne badkamer op Couperuspark heeft een eigentijdse uitstraling, is functioneel en oogt bovendien bijzonder ruim doordat er gebruik wordt gemaakt van strakke lijnen, natuurlijk materialen en een schakering van rustige kleuren. Hier beleeft u straks de fijnste spa-momenten!

Bekijk de andere types