Online & overzichtelijk

De procedure

Bij 'Types' kunt u alle inhoudelijke informatie vinden over de verschillende woningtypes die beschikbaar zijn op Couperuspark. Bij 'Appartementen' ziet u precies waar de bouwnummers liggen en kunt u aangeven welk bouwnummer uw interesse heeft.Hieronder vindt u de procedure uitgelegd. We bevinden ons nu in stap 1. U kunt dus nu een account aanmaken en uw (voorlopige) interesse voor een bouwnummer doorgeven.De Interessefase begon vrijdag 6 december waarna we de online Pre-Sale hebben gestart op donderdag 19 december. Alle verkoopprijzen per bouwnummer zijn vanaf dat moment bekend. De Pre-Sale sluit op zondag 5 januari a.s.De 64 koopappartementen verdeeld over de blokken Koningspage, Monarch en Keizersmantel hebben we tijdens de Pre-Sale bijeenkomst aan u gepresenteerd. Blok Hermelijn bestaat uit 36 huurappartementen, hierover is in dit stadium nog geen informatie beschikbaar.

maak een account aan

Uw account

Om in aanmerking te komen voor een appartement in Couperuspark dient u een account aan te maken. Klik op "inschrijven" en maak uw account aan. U ontvangt een mail waarmee u uw eigen wachtwoord kunt aanmaken. Klik op bevestigen en uw account is gemaakt!

Welke appartementen zijn uw favoriet?

Interesse doorgeven

Vanaf 6 december maken we de types bekend inclusief de vanaf-prijzen. U kunt dan al uw favoriete bouwnummers aan ons doorgeven in uw account. Indien u dit doet heeft u een stapje voor op de rest en heeft u een voorkeurspositie bij de toewijzing van de appartementen.

Maak uw inschrijving definitief

Pre-Sale gestart

De definitieve verkoopprijzen zijn bekend! U kunt uw inschrijving definitief maken. U kunt uw voorkeur eventueel nog aanpassen en u dient in dit stadium een aantal aanvullende vragen te beantwoorden welke bij de toewijzing van de appartementen zullen worden gebruikt. Zo maakt u als eerste kans op uw droomappartement! De online Pre-Sale sluit op zondag 5 januari a.s.

start verkoop

En dan afwachten...

In de week van 6 januari a.s. vindt de toewijzing van de appartementen plaats. Heijblom Makelaardij zal u dan laten weten of u in aanmerking komt voor één van uw voorkeuren. Indien er een appartement voor u gereserveerd is, nodigt Heijblom Makelaardij u uit voor een afspraak. Tijdens deze afspraak neem de makelaar alle verkoopstukken met u door. Zo kunt u weloverwogen een beslissing nemen over de koop van wellicht uw nieuwe droomappartement! U krijgt uiteraard een aantal dagen bedenktijd, tot die tijd zetten wij uw favoriete woning onder optie. Uw definitieve keuze gemaakt? Wij maken alle contractstukken op die u kunt ondertekenen. Zodra de handtekeningen zijn gezet kan het genieten al gaan beginnen!