Impressie en situatie

Het plan

Op de voormalige TopShot locatie wordt het plan Couperuspark gerealiseerd. Het plan ligt tussen de Couperuslaan en Guido Gezellelaan op steenworp afstand van het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen nabij. De bereikbaarheid is uitstekend, met de A58 op enkele autominuten, het station op 5 minuten fietsafstand en de bushalte (lijn 225) direct voor de locatie.Het plan bestaat uit totaal 100 appartementen, verdeeld over 4 gebouwen met elk vier woonlagen op een half verdiepte parkeergarage. 64 appartementen verdeeld over de blokken Koningspage, Monarch en Keizersmantel zijn koop en variëren in woonoppervlakte van 73 m² tot 133 m². Gezien de voorspoedige verkoop van de 64 appartementen in de gebouwen Koningspage, Monarch en Keizersmantel, is er besloten om het gebouw Hermelijn deel te verkopen in plaats van te verhuren, wat aanvankelijk de bedoeling was. Het gaat hierbij om 21 appartementen met oppervlaktes die variëren van circa 72 m² tot circa 85 m² . De koopsommen zijn vanaf ca. € 290.000,- v.o.n. Dat is inclusief een parkeerplaats en berging in de parkeerkelder.In alle appartementen staat het wooncomfort voorop. Dit vertaalt zich in een royale woonkamer en keuken, indeling met 1, 2 of 3 slaapkamers, een ruim balkon en een duurzame installatie: gasloos met een individuele aardwarmtepomp waardoor u in de zomers ook geniet van een vorm van koeling.


Parkeren

De appartementen zijn te bereiken via de toegangsweg vanaf de Couperuslaan. Op het terrein bevinden zich op maaiveld de parkeerplaatsen voor de bezoekers. Onder de gebouwen bevinden zich half verdiept de parkeerplaatsen voor de eigenaren. Hier parkeert u uw auto, waarna u gemakkelijk de lift naar de verdieping van uw appartement pakt.Erg fijn om op regenachtige dagen droog uw appartement te bereiken.In de half verdiepte parkeergarage zijn ook de bergingen gesitueerd. Alle eigenaren krijgen één parkeerplaats en één berging in deze garage.

hier wilt u toch ook wonen?

Omgeving

Terwijl u net heerlijk een bakje koffie hebt gedronken met uitzicht over de groene gloed van uw eigen park, het Couperuspark, neemt u de fiets om binnen 5 minuten in het centrum van Etten-Leur te zijn. De Markt kenmerkt zich door de oude Moeierboom en terwijl u de ochtendzon prachtig ziet opkomen parkeert u de fiets en struint u door het winkelcentrum waar u echt alles kunt vinden wat uw hartje begeert.De groene omgeving en de mogelijkheden van de stad komen samen in Etten-Leur. Er zijn tal van sportparken en recreatie mogelijkheden voor uzelf of om uw kinderen te laten opgaan in het verenigingsleven. Daar- naast heeft echt alles dichtbij: de bioscoop, restaurants van gemoedelijk tot ster, het theater De Nieuwe Nobelaer, het zwembad, haven Turfvaart, erfgoed van Vincent van Gogh en een eigen centraal station.
Daarnaast is de A58 binnen enkele minuten bereikbaar. Hier wilt u toch ook wonen?