Couperuspark, Etten-Leur

Met trots presenteren wij u deze prachtige ontwikkeling Couperuspark aan de Couperuslaan te Etten-Leur –
vier fraaie wooncomplexen die sereen gesetteld zijn in een groene en parkachtige oase.

Het plan bestaat uit 100 appartementen, verdeeld over vier woongebouwen met elk vier woonlagen en een half verdiepte parkeergarage. Gezien de voorspoedige verkoop van nagenoeg alle 64 appartementen in de gebouwen Koningspage, Monarch en Keizersmantel, is er besloten om een groot deel van de appartementen in het gebouw Hermelijn te verkopen in plaats van te verhuren, wat aanvankelijk de bedoeling was.

Alle appartementen zijn voorzien van de nieuwste duurzaamheidstechniek, zijn gasloos én voorzien van een individuele warmtepomp, zodat u in de zomer ook kunt beschikken over aangename verkoeling. Uiteraard parkeert u de auto onder uw woning zodat u droog en veilig thuis komt. Ook voor bezoekers is er ruim voldoende parkeergelegenheid, onder meer langs de toegangsweg op het terrein.

Hier wil ik wonen!

De gebouwen

Het plan bestaat uit 100 fraaie appartementen, verdeeld over vier woongebouwen met elk vier woonlagen en een half verdiepte parkeergarage.

De types

De koopappartementen variëren in woonoppervlakte van een ruime 72 m² tot een riante 133 m². Als gemene deler staat het wooncomfort absoluut voorop.

Nieuw in verkoop!

Gezien de spoedige verkoop van blok 1, 3 en 4, hebben we gemerkt dat er nog steeds veel behoefte is aan goede, complete, comfortabele en vooral ook betaalbare appartementen. Om die reden is er besloten om een deel van de appartementen in blok 2 Hermelijn te verkopen in plaats van te verhuren, wat aanvankelijk de bedoeling was. Het gaat hierbij om 21 appartementen met oppervlaktes die variëren van circa 72 m² tot circa 85 m² . De koopsommen zijn van € 291.000,- tot € 331.000,- v.o.n.

Ontwikkeling

Ontwikkelingscombinatie
Couperuslaan BV
P/a Van Agtmaal Oudenbosch


Verkoop & informatie
Neem dan contact op met Heijblom Makelaardij
via 076 504 1500 of info@heijblommakelaardij.nl